Diverse

Este o vorbă în popor şi câteodată aceasta prinde “curaj” când vezi astfel de evenimente – “Cine are bani n-are minte. Cine are minte n-are bani.”

Casa de licitaţii Julien’s Auctions a scos la licitaţie o pereche de papuci vechi şi foarte uzaţi purtaţi de Steve Jobs în perioada anilor ’70 – ’80, perioadă în care acesta a fondat ceea ce cunoaştem astăzi ca fiind cea mai mare companie din lume, Apple.

Proprietarul estima să primească pentru această pereche de papuci unicat o sumă cuprinsă între 60.000 şi 80.000 de dolari, însă cineva cu mulţi bani şi-a dorit atât de mult papucii încât a licitat uriaşa sumă de 218.750 dolari. Noul proprietar a primit în această sumă şi un NFT care include o filmare a papucilor la 360 de grade.

Casa de licitaţii a încercat să fie cât se poate de convingătoare, astfel că la un moment dat în descriere apare afirmaţia “talpa din plută şi iută păstrează imprimată încă forma piciorului lui Steve Jobs, aceasta fiind modelată după ani de utilizare”.

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.