Diverse

CFR Călători permite de mult timp achiziţia de bilete online, aspect foarte bun în contextul în care nu vrei să ajungi la gară pe grabă. Pentru că se poate şi mai bine, compania a anunţat că începând de săptămâna aceasta românii pot cumpăra bilete online până în momentul plecării trenului din gară.

Astfel, CFR Călători a implementat sistemul xSell-mobile la nivelul întregului personal de tren. Acesta permite emiterea legitimațiilor de călătorie, rezervarea automată a locurilor, scanarea legitimațiilor, validarea biletelor online și a titlurilor metropolitane prin intermediul dispozitivelor mobile.

Personalul de tren este dotat cu dispozitive compuse din aparate mobile dotate cu NFC (pentru plata cu card contactless) și capabilități de scanare a codurilor de bare / coduri QR, precum și imprimante termice pentru tipărirea biletelor.

Achiziţionarea biletelor online este posibilă şi de pe site-ul www.cfrcalatori.ro sau prin aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” disponibilă în toate magazinele de aplicații: Google Play, Apple AppStore și Huawei AppGallery.

Sursa foto