Diverse

Unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale începutului de an este Xiaomi Mi 6 şi toată lumea spera că acest device va fi prezentat în cadrul MWC Barcelona 2017. Din nefericire un oficial a confirmat faptul că Xiaomi nu va participa la ediţia de anul acesta a celui mai mare târg de tehnologie mobilă din lume.

Motivele pot fi numeroase, însă cel mai probabil Xiaomi amână lansarea Xiaomi Mi 6 până când Qualcomm va putea acoperi cererea pentru Qualcomm Snapdragon 835. După cum probabil ştiţi, zvonurile spun că Samsung a rezervat cea mai mare parte a primului lot de procesoare, astfel că şi LG s-a văzut nevoită să îşi schimbe strategia pe parcurs. LG nu a amânat lansarea LG G6, însă îl va echipa cu procesorul Qualcomm Snapdragon 821.

Lei Jun, CEO-ul Xiaomi, a declarat de curând că procesul de creştere al companiei din ultima perioadă a fost mult prea rapid şi 2017 se anunţă un an mult mai liniştit, mult mai liniar. Producătorul chinez s-a despărţit zilele trecute şi de Hugo Barra (fost vicepreşedinte al Xiaomi Global şi imaginea Xiaomi la nivel internaţional) care a ales să facă parte din proiectul de realitate virtuală a Facebook.

Sursa: gizmochina.com