Diverse

Amazon, unul dintre cei mai mari retaileri online din lume (dacă nu cel mai mare) a anunţat că vrea să îşi dezvolte activitatea în România. Spun acest lucru pentru că Amazon are deja la Iaşi un centru de dezvoltare şi tehnologie inaugurat în octombrie 2016, centru care are în acest moment peste 700 de angajaţi.

Conform celor de la zf.ro retailerul vrea să închirieze un spaţiu de 10.000 mp într-o clădire de birouri din Bucureşti, spaţiu suficient pentru cel puţin 1000 de angajaţi. Se pare că Amazon doreşte să închirieze într-o clădire nouă de birouri, deci va trebui să aleagă între Orhideea Towers sau The Bridge (zona Orhideea), InterIkea (zona Timpuri Noi) şi Globalworth Campus (zona Pipera Sud). Toate acestea vor fi inaugurate în 2017.

Dezvoltarea Amazon în România nu este o coincidenţă în condiţiile în care compania a anunţat creşteri de personal în întreaga lume. De exemplu, la începutul acestei luni Amazon a anunţat că până la jumătatea lui 2018 va creşte numărul de angajaţi din Statele Unite ale Americii de la 180.000 în prezent, până la 280.000.

Categorii: amazon
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.