Diverse

Magazinul ClickShop.ro aparține Romtelecom și aniversează 3 ani de activitate prin 33 de ore de reduceri. Perioada în care se desfășoară promoțiile: 14 aprilie de la 9.00 până pe 15 aprilie la 18.00.

Pagina reducerilor oferite de ClickShop o găsiți aici.

Declarație oficială:

Încă de la lansare,Clickshop.ro s-a dovedit a fi un proiect de succes, înregistrând în fiecare an creşteri atât în numărul de vizitatori, cât şi în ceea ce privește vânzările. Numai în 2013, valoarea vânzărilor a crescut cu 25% faţă de 2012. Iar de la mijlocul lunii martie, suntem prezenți și în Ungaria, prin clickshop.hu. Indiferent de țara de origine, clienţii noştri beneficiază, pe lângă preţuri atractive şi competitive la nivelul întregii pieţe, şi de garanţia germană a calităţii produselor”, a declarat  Alina Cazacu, Manager Non Core eActivities Romtelecom & Cosmote România.

Echipa din spatele ClickShop spune că la capitolul cele mai bine vândute produse din oferta lor se află televizoarele, tabletele, aparatele de făcut cafea, electrocasnicele mici și smartphone-urile.

Categorii: anunturi-diverse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.