Diverse

Presupun că ați intrat în contact cu reclamele Mercador pe TV sau în spațiul online. Au investit mult în publicitate, iar platforma lor a început a fi un concurent major pentru Okazii.ro care fie vorba între voi a intrat într-un oarecare con de umbră.

Atuurile Mercador erau simplitatea site-ului, gratuitatea și faptul că de multe ori reușești să comercializezi ceea ce ai de vândut. Aici pot confirma și au fost situații în care produse destul de scumpe le-am dat în câteva ore.

Nu știu care este ideea din capul lor, dar renunță la brandul Mercador pentru OLX.ro. Nu-mi explic strategia asta. În primul rând că au investit enorm în Mercador și a devenit un brand arhicunoscut, în al doilea rând că au ales OLX.ro.  În limba română nu este așa ușor de pronunțat.

Update: Mercador este deținut de către Naspers, un gigant online implicat și în acționariatul eMAG (70% din eMAG).  OLX este un acronim pentru Online Exchange și rebrandingul urmează a fi aplicat și pe alte piețe din regiune (Bulgaria, Ungaria, Polonia). 

Mai multe detalii în clip:

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.