Telefoane Mobile

Mai toți cei care intră pe YouTube au dat la un moment dat de un clip de tip unboxing. Uite că Samsung își dorește să creioneze un trend nou: inboxing-ul. 

Sunt prezentate componentele lui GALAXY S6 Edge Plus și ca într-o piesă de puzzle vedeți în câteva secunde cum este trezit la viață, cu ghilimelele de rigoare.

Materialul Samsung:

How2Tech a dezmembrat phabletul GALAXY S6 Edge Plus și a făcut un tutorial de 18 minute. Este mai util decât ceea ce a făcut Samsung din rațiuni comerciale. Pe de altă parte mă uitam la răbdare și îndemânarea pe care trebuie să o ai în desfacerea unui telefon cu corp unibody. Personal, nu mi-ar luat mai mult de 10 secunde să stric ceva într-un astfel de proces.

Am primit un exemplar spre review, îl testez intensiv de câteva zile și pe sfârșit de săptămână găsiți un material complet.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.