Software

Veste bună pentru toți ce ce și-au cumpărat un smartphone Xiaomi. MIUI 7 în stadiu beta a început a fi disponibil pe o linie destul de mare de telefoane: Xiaomi Redmi 1S, Xiaomi Redmi 2, Xiaomi Mi-4, Xiaomi Mi-4i, Xiaomi Mi-3, Xiaomi Redmi Note 3G și Redmi Note 4G. 

Trebuiesc câteva cunoștințe pe partea de instalare a unui custom ROM. La sursă găsiți detalii complete în acest sens și ce trebuie să faceți spre a pune un beta al MIUI 7. Cel mai ușor este pentru cei ce folosesc un software beta, suficent să facă o verificare prin aplicația Updater ce sosește preinstalată pe telefoanele Xiaomi.

Câteva dintre noutățile aduse de MIUI 7?

– patru teme preinstalate;

– gruparea fotografiilor făcute copiilor în așa-numitul Baby album;

– mod de utilizare conceput pentru momentul în care dai telefonul pe mâna unui copil – Child Mode;

– în browsing scade consumul de RAM cu 15 – 30%;

– text la mărime XXL în interfața grafică, dar și în aplicații;

– crește autonomia;

– efecte noi la nivel de UI (bară de notificare, ecran de blocare / deblocare etc).

MIUI 7 este bazat pe Android Lollipop în cazul lui Xiaomi Mi-4i și pe Android 4.4 KitKat pentru restul de terminale Xiaomi.

Sursa: MIUI.com

Categorii: android
Tag-uri: MIUIXiaomi

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.