Foto si Video

Norvegia este o țară cu peisaje spectaculoase, iar clipul realizat de către Morten Rustad dovedește din plin prima afirmație din această frază. 

Sunt printre cei care și-ar dori ca tehnologia 8K să fie adoptată cât mai rapid, să avem mai mulți pixeli pe display-urile generoase ce și-au făcut loc în living sau dormitor. Cred că prin 2020 o să avem 8K la prețuri modice.

Mai trebuie să avem și conexiuni de internet care să permită streamingul la o astfel de rezoluție, PC-uri capabile să se descurce cu gamingul 8K etc. Apropo, pe telefoane mobile, Sony s-a încumetat să aducă un display 4K pe Xperia Z5 Premium, trendul nu a fost adoptat și de către concurența directă. Nu cred spre exemplu că GALAXY S8 urmează a aborda o astfel de rezoluție.

Personal, cred că 4K-ul sau 8K-ul sunt binevenite pe televizoare și monitoare, nu neapărat pe telefoane mobile, acolo deja indiferent de câți pixeli aglomerezi peste 2K, cu greu aș spune că ochiul uman sesizează diferența.

Apropo, observați că YouTube este deja pregătit pentru conținutul 8K.

Sursa: Nwradu.ro

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.