Telefoane Mobile

Încep acest articol cu un mic zâmbet în colțul gurii, companiile chinezești nu au absolut nicio jenă în a copia ceea ce merge în piață. Nokia 3310 este feature phone-ul care s-a bucurat de cea mai mare atenție în 2017. 

Uitați-vă doar câte like-uri a strâns această imagine:

 

Nici dacă-l puneam pe GALAXY S8 Plus în cine știe ce ipostază nu ar fi fost atât de multe like-uri obținute în mod organic, fără boost etc.

Vkworld este o companie chineză ce s-a gândit că nu ar strica o clonă de Nokia 3310: Vkworld Z3310. Ei spun că specificațiile vor fi superioare față de original, iar prețul la jumătate. Ar fi interesant dacă clonă aduce 3G pe partea de conectivitate, cel mai criticat element lipsă de la feature phone-ul HMD Global.

Lansarea lui Z3310 este programată a avea loc în săptămânile următoare. Mai multe detalii din momentul în care-i sunt publicate specificațiile și începe startul comercial. Era să uit, un mic sfat pentru Vkworld – logo-ul ăla din partea frontală strică toată treaba.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.