Coduri pentru categorii Netflix ascunse Software

Acum că avem Netflix în România pe cale oficială avem posibilitatea de a descoperi exact cât de mult conținut video ne poate oferi acest serviciu. Chiar dacă la o primă vedere cantitatea de materiale video disponibile pare a fi destul de mare, nici nu se apropie de cea reală, multe categorii/genuri nefiind listate în mod direct pe siteul Netflix.

Trucul ce ți-l voi prezenta astăzi nu este unul nou, însă cum până acum opțiunile Netflix nu au prezentat un interes mare pentru publicul român din lipsă de acces direct, nu m-a atras nici pe mine acest subiect.

Toată treaba stă în modul în care Netflix își compune linkurile diferitelor categorii. Un astfel de link este de forma www.netflix.com/browse/genre/6839 unde cifrele de la finalul său reprezintă ID-ul (codul unic) categoriei sau genului. Modificând aceste cifre putem da peste unele categorii ce nici nu știam, sau credeam, că există în baza de date Netflix. De la filme bazate pe cărți pentru copii și până la filme clasice de război, această metodă te va ajuta să filtrezi mai ușor materialele video și să descoperi altele noi.

Poți încerca singur/ă să schimbi aceste cifre și să descoperi categoriile ascunse, însă menționez că nu toate codurile vor funcționa. Dar dacă nu vrei să te obosești prea mult poți folosi lista publicată aici (link variantă extinsă). De multe ori aceste linkuri nu funcționează, probabil din cauza a prea multe accesări. Liste mai compacte poți găsi făcând click aici sau aici.

Dacă descoperi ceva interesant te rugăm să împărtășești cu noi în rubrica de comentarii. Vizionare placută!

Categorii: software
Tag-uri: netflix
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.