Asta lipseste cadavrelor didactice din prezent. Niciodata in istoria invatamantului romanesc nu am avut o categorie sociala atat de eterogena in educatie precum cea din prezent. Scolile-fantoma ne-au format niste personaje demne de Ion Luca Caragiale prin prostia si grosolania fara scrupule. Ne arogam uneori statutul de profesor fara a constientiza scopul acestei meserii, educatia tinerei generatii( desi si eu sunt profesor, de trei ani,  ma includ si eu in tanara generatie deorece am doar 24 de ani si jum..:)).
          Educatia romaneasca se va schimba cand va fi realizata o inspectie riguroasa asupra tuturor si cand salariile vor fi motivante. O sa mai revin la discutii pe tema asta. Oricum sistemul functioneaza deorece sunt, inca, multe persoane – cadre didactice, ce isi fac treaba intr-un mod foarte serios – sa nu credeti ca eu ma introduc direct in categoria a doua ii las pe altii sa analizeze chestia asta.
         Nu este normal ca uneori sa se vorbeasca despre profesorii doar negativ pentru ca uneori concurenta este foarte mare in a intra in sistem. 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.