Arhiva
         Asta lipseste cadavrelor didactice din prezent. Niciodata in istoria invatamantului romanesc nu am avut o categorie sociala atat de eterogena in educatie precum cea din prezent. Scolile-fantoma ne-au format niste personaje demne de Ion Luca Caragiale prin prostia si grosolania fara scrupule. Ne arogam uneori statutul de profesor fara a constientiza scopul acestei meserii, educatia tinerei generatii( desi si eu sunt profesor, de trei ani,  ma includ si eu in tanara generatie deorece am doar 24 de ani si jum..:)).
          Educatia romaneasca se va schimba cand va fi realizata o inspectie riguroasa asupra tuturor si cand salariile vor fi motivante. O sa mai revin la discutii pe tema asta. Oricum sistemul functioneaza deorece sunt, inca, multe persoane – cadre didactice, ce isi fac treaba intr-un mod foarte serios – sa nu credeti ca eu ma introduc direct in categoria a doua ii las pe altii sa analizeze chestia asta.
         Nu este normal ca uneori sa se vorbeasca despre profesorii doar negativ pentru ca uneori concurenta este foarte mare in a intra in sistem. 

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.