Arhiva

            Au aparut cateva clipuri pe tv prin care suntem invitati la vot. Cel mai patetic si mai lung mesaj este acela al bloggerilor pe care il puteti vedea, cred, pe youtube. Ideea de a merge la vot este buna dar sa fim seriosi, mai putem schimba ceva in tara noastra. Generatia mea, a celor educati dupa 1990 nu conduce inca tara asta, deocamdata suntem sub autoritatea generatiei  parintilor noastri – formata exclusiv in 1970 – 1980 si nascuti prin 1950 – 1960.

          Este cea mai tipic generatie formata sub comunism si asta se vede de departe. Moravurile formate atunci nu se schimba, stiti cum se spune Lupul isi schimba parul dar naravul ba…….. Cert este ca personajele astea din lumea politica isi transmit ideile spre noua generatie, acolitii de langa ei sau mai bine spus lingai si multi dintre ei sunt si din generatia mea asa ca transferul este asigurat.

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.