Software

ColorOS 12 este dezvoltat pe Android 12 și debutează din 11 octombrie. OPPO a trimis și câteva informații legate de politica de update pentru seriile Find X, Reno / F / K, dar și pentru unele modele din seria A.

ColorOS 12 ar trebui să ajungă în peste 110 dispozitive și la peste 150 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Ce politică de actualizări software urmează a fi aplicată de OPPO?

  • seria Find X va primi trei actualizări majore ale Android (începând cu modelele lansate în 2019);
  • seriile Reno / F / K + unele modele din seria A vor primi două actualizări majore ale Android.

Lansarea oficială pentru ColorOS 12 va fi efectuată pe 11 octombrie, de la 12.00 (ora României). Primul smartphone cu ColorOS 12 va fi OPPO Find X3 Pro (procesul de update începe în Malaezia și Indonezia).

O să revenim cu link spre transmisia online. Mai sunt câteva zile și aflăm ce a pregătit OPPO pentru noua sa interfață grafică portată peste Android 12.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.