Diverse

Timpul este o resursă importantă și fiecare dintre noi încearcă să-l organizeze cât mai bine. Flanco vine în ajutor și lansează la nivel național serviciul de livrare la EasyBox.

Sunt 600 de locații. Clienți din București ce plasează o comandă pe Flanco.ro până în ora 13.00 pot primi coletul la EasyBox în aceeași zi.

Comenzile plasate pe Flanco.ro au opțiunea de livrare la EasyBox. Apare o hartă interactivă unde este selectat locker-ul cel mai apropiat. Va fi livrat un SMS când coletul a ajuns + perioada în care-l va găsi în locația respectivă.

Declarații oficiale:

Pentru clienții noștri, la fel ca pentru noi, timpul este o resursă prețioasă. Cu serviciul de livrare la EasyBox, clienții își pot achiziționa produsele dorite, fără a fi condiționați de sosirea curierului. Au site-ul la un click distanță, iar EasyBox-ul la câțiva pași”, declară Dragoș Sîrbu, CEO-ul Flanco

Siguranța este în continuare cuvântul cheie, atunci când ne gândim la acțiunea de a cumpăra un produs, fie că este alimentar sau non-alimentar. Vom merge pe acest principiu cât va fi nevoie, astfel încât clienții noștri să nu aibă niciun motiv de îngrijorare atunci când vor să plaseze o comandă

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: EasyBoxFlanco

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.