Retelistica

În perioada 7 – 13 septembrie RCS & RDS va organiza campania promoţională CompleTARE pentru serviciile de televiziune şi internet fix.

Oferta va fi destinată exclusiv clienţilor existenţi ce doresc să îşi suplimenteze serviciile contractate astfel:

  • dacă abonatul deţine doar televiziune prin cablu, acesta poate opta pentru internet fix şi va beneficia de reducere de 50% din preţul noului abonament de internet fix pentru o perioadă de 3 luni;
  • dacă abonatul deţine doar internet fix, acesta poate opta pentru cablu TV şi va beneficia de reducere de 50% din preţul noului abonament de cablu TV pentru o perioadă de 3 luni.

Pentru a beneficia de aceste reduceri clienţii trebuie să opteze pentru un abonament de 24 luni.

Nu aş putea spune că este o ofertă prea atrăgătoare, RCS & RDS obişnuindu-ne în ultimele luni cu reduceri de 50% pentru perioade chiar şi de 6 luni.

Mă întreb totuşi dacă în echipa de marketing au angajat şi oameni mai creativi. De la Belgravistan încoace nu am mai văzut nimic interesant de la Digi.

Categorii: retelistica

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.