Microsoft

De câte ori ați auzit în ultimul timp știri despre litigii între marile companii din domeniul tehnologic/IT? Răspunsul: de foarte multe ori. HTC și Apple, Apple și Samsung, Microsoft și SurfCast, ați citit și auzit de „războaiele” dintre acestea. De obicei, litigiile au fost între companii, dar se pare că acum un avocat din California, numit Andrew Sokolowski, dă în judecată compania Microsoft pentru spațiul de stocare de pe tableta Surface.

Andrew Sokolowski pretinde că a cumpărat tableta având impresia că va primi 32GB spațiu de stocare, dar a aflat atunci când a început să o folosească faptul că doar 16GB erau disponibili pentru muzică, documente și poze. Acest lucru se datorează faptului că tableta vine cu Microsoft Office, Windows RT și alte câteva aplicații pre-instalate care „mănâncă” spațiul. Pentru varianta de 64GB utilizatorilor le revin doar 46GB.

Totuși, Microsoft nu a ținut secret aspectul acesta. Pe site-ul lor este explicat clar care este situația și cât spațiu disponibil propriu-zis vor avea utilizatorii. Prin urmare, cei de la Microsoft susțin că nu există nici o bază care să susțină argumentele lui Andrew Sokolowski.

Vom vedea cum se va desfășura acest proces, și vom reveni cu informații.

Sursă: Cnet

Categorii: microsoft
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.