Diverse

De multe ori se consideră că în țara noastră se plătește mai mult pentru beneficii mai reduse decât în statele din vestul Europei. Pe de altă parte, fiecare operator telecom spune că România este una dintre cele mai competitive piețe din cele pe care au intrat.

Vodafone este un operator telecom prezent direct în România, Marea Britanie și Spania. Am ales să prezint oferta de abonamente 4G în cele trei state.

Detalii suplimentare găsiți în spatele linkurilor:

A. Vodafone România;

B. Vodafone Marea Britanie;

C. Vodafone Spania.

Tabel explicativ:

I. Abonament de bază cu tehnologia 4G

comparatie-abonamente-Vodafone

II. Abonament de top cu tehnologia 4G

comparatie-abonamente-Vodafone-1

Și acum să nu începeți cu veniturile din România, Marea Britanie și Spania. Pe principiul ăsta ar trebui să plătim în jur de câteva sute de lei pe iPhone 6 etc. Fiecare piață are particularitățile sale. Aș zice că prin abonamentele de mai sus nu stăm chiar așa rău față de vestul Europei.

Categorii: diverse
Tag-uri: vodafone

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.