Hardware

A început Computex 2013 din Taiwan și vom avea câteva noutăți din partea unor nume de top din domeniu. ASUS și Acer sunt companii taiwaneze și țin capul de afiș. Acer Aspire Z3 este un all-in-one PC cu Windows 8.

Specificațiile tehnice pentru Acer Aspire Z3: display de 23 inch de tip LED-backlit LCD cu touch, camera web de tip HD poate fi ajustată, High Definition și în ce privește sunetul, respectă standardul Dolby Home Theater v4, boxe produse de către Harman Kardon, rezoluție 1920×1080 pixeli, unghi de vizualizare de 178 grade.

Pe partea de conectivitae plusează cu card reader, jack de 3.5 mm de tip 2-in-1, porturi USB 3.0, Intel HD Graphics / placă grafică integrată, HDMI.

Prețul de comercializare nu a fost dezvăluit, deși lansarea pe anumite piețe se va face până la finalul lui iunie. Din imaginile de presă reiese un design plăcut, un all-in-one PC cu adevărat subțire ce i-ar sta bine într-un living sau birou modern.

Acer-Aspire-Z3-1

Sursa: Ubergizmo.com

Categorii: alte-gadgeturi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.