Tablete

ASUS Memo Pad HD a ieșit la iveală cu câteva zile înainte de începutul târgului de tehnologie organizat în Taipei. ASUS Memo Pad HD luptă în categoria tabletelor ieftine și a primit un upgrade important la nivel de hardware.

Specificații pentru ASUS Memo Pad HD:

– display IPS de 7 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor quad-core de tip ARM Cortex-A7, 1 GB memorie RAM, 8 sau 16 GB spațiu de stocare;

– Android;

– Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– cameră principală de 5 Megapixeli ce filmează la 720p și frontală de 1.2 Megapixeli;

– 302 gr. și 10.8 mm grosime.

– 129 dolari pentru versiunea de 8 GB și 149 dolari pentru cel de 16 GB.

Va fi interesant de văzut pentru ce tip de CPU au optat. Nu sunt prea multe de tip quad-core pe ARM Cortex-A7. Citisem că ar rula Android 4.0 ICS. Cred că are cel puțin 4.1 Jelly Bean și ar fi ciudat ca ASUS să facă un pas în spate, mai ales sunt recunoscuți ca una dintre companiile ce portează versiunile mai noi ale Android destul de rapid.

asus-memo-pad-hd-7

Sursa: Ubergizmo.com

Categorii: asustablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.