Tablete

ASUS Transformer Pad Infinity merge direct în segmentul tabletelor de top cu Android. NVIDIA Tegra 4 a fost ales pe post de procesor și promite o experiență fără cusur + gaming & entertainment la superlativ.

Câteva date legate de ASUS Transformer Pad Infinity:

– display IPS de 10.1 inch cu rezoluție 2560×1600 pixeli protejat cu Corning Gorilla Glass 2, tastatură detașabilă cu acumulator încorporat;

– procesor NVIDIA Tegra 4 la 1.9 GHz, ULP GeForce GPU, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare;

– Android;

– Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, compatibil cu tehnologia USB 3.0;

– cameră principală de 5 Megapixeli ce filmează la 1080p, cameră frontală de 1.2 Megapixeli.

Ar mai fi câteva date de adăugat: capacitate baterie în mAh atât la tabletă cât și la tastatura detașabilă, greutate, grosime, versiune Android, preț, disponibilitate.

ASUS-Transformer-Pad-Infinity

Sursa: Ubergizmo.com

Categorii: asustablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.