Notebook

ASUS a venit cu o gamă întreagă de noutăți la Computex 2013. Unul dintre produsele nou lansate este ASUS Zenbook Infinity, un ultrabook upgradat la nivelul lui 2013.

Câteva dintre specificațiile lui ASUS Zenbook Infinity: CPU Intel Haswell din cea mai nouă generație, grosime de 15.5 mm, ecran cu touch de 13.3 inch, USB 3.0, microHDMI, mini Display Port, slot pentru cardurile de tip SD, capacul exterior protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3.

ASUS Zenbook Infinity este cu 14% mai subțire decât generația anterioară. Lansarea ar avea loc în al treilea trimestru din 2013. Peste câteva săptămâni vor sosi și specificațiile complete.

Sursa: ASUS.com

Categorii: asusnotebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.