Concursuri

Presupun că știți de serviciul zinio.com ce vă permite să răsfoiți o ofertă largă de reviste în format digital. Au și aplicații optimizate pentru Android sau iOS. Gadget.ro împreună cu zinio.com vă oferă 10 vouchere a câte 25 de dolari – îi puteți cheltui prin achiziția de reviste sau publicații din oferta zinio.com.

Sunt câteva reguli pe care trebuie să le îndepliniți:

1. Să fiți fan pe pagina noastră de facebookAICI.

2. Să postați un comentariu la acest articol în care să numiți minim 3 reviste aflate în oferta zinio.com. Puteți să aflați o serie de titluri – AICI.

Perioada de înscriere durează până pe 11 martie 2012, la ora 12.00. Fiecare comentariu va primi un număr de ordine în funcție de când a fost postat de la 1 până la ultimul înscris. Vom face tragerea la sorți cu random.org și 10 numere vor fi norocoase. Adresa de mail trebuie să fie una validă pentru că pe ea veți primi voucherul.

Vă aștept comentariile. Baftă.

Update: Toate persoanele care au participat și au îndeplinit cerințele minime, o adresă de mail validă era esențială, au câștigat câte un voucher. În curând îl veți primi pe adresele de mail. Mulțumesc.  

Categorii: concursuri

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.