Tablete

Pe 7 martie vom afla toate informațiile legate de noua tabletă a Apple. Au fost trimise invitațiile de presă și pregătirile pentru sala conferinței s-au demarat. Toată lumea vorbește de imininenta lansare a lui iPad 3 sau iPad HD după unele surse. Vom vedea peste trei zile care este numele ales, specificațiile și prețurile, disponibilitatea. 

MIC Gadget spune că a făcut rost de o serie de componente ale tabletei Apple și ce a ieșit vedeți în clip. Ca design este similară cu iPad 2, camera foto are un senzor de dimensiuni mai generoase, pare destul de subțire.

Exprim de pe acum o oarecare îndoială în ce privește partea video. Este mare interes față de noua tabletă Apple și fiecare site tech încearcă să dea lovitură. Noi am reușit la Samsung Galaxy Nexus.

Sursa: micgadget.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.