Diverse

Ați aflat mai multe detalii legate de televizoarele Samsung în articolele de aici și aici. Avem și un mic concurs pentru voi, cu 9 coduri de activare pentru Battlefield 1 Revolution pentru PC oferite de către compania sud-coreeană. 

Concursul l-am gândit cât se poate de simplu.

 1. Perioada de desfășurare – 30 aprilie, până la 17.00;
 2. Postați la acest articol un comentariu cu o imagine în care se află orice produs personal de la Samsung (smartphone, televizor, monitor etc);
 3. Dacă vor fi mai mult de 9 comentarii voi juriza, iar în pole position vor fi cei ce sunt cititori ai site-ului și comentează în mod regulat. Activarea jocului se face pe platforma Origin a EA Games. Am observat că au avut o promoție de acest fel pentru orice monitor achiziționat de la ei în perioada 5 februarie – 30 aprilie. De aici și graba în a oferi codurile, ca în această seară să le și activați.

Mulțumesc și baftă!

Update: Înscrierile s-au încheiat. Primele coduri se duc spre cei ce citesc site-ul în mod frecvent și sunt cititori activi cu sute de comentarii. 

 1. NBA;
 2. Koss1488;
 3. George;
 4. Lucian;
 5. Claudiu – pentru numărul mare de gadgeturi de la Samsung;

+ 4 coduri prin tragere la sorți cu Random.org.

 1. Romeo Cristi;
 2. Andrei D;
 3. Andrei Ionescu;
 4. Silviu Mihai Paicu.

Clipul cu tragerea la sorți îl veți găsi în câteva momente pe site.

Codurile au fost trimise pe mail. Vă mulțumesc tuturor de participare. 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.