Diverse

Ați aflat mai multe detalii legate de televizoarele Samsung în articolele de aici și aici. Avem și un mic concurs pentru voi, cu 9 coduri de activare pentru Battlefield 1 Revolution pentru PC oferite de către compania sud-coreeană. 

Concursul l-am gândit cât se poate de simplu.

 1. Perioada de desfășurare – 30 aprilie, până la 17.00;
 2. Postați la acest articol un comentariu cu o imagine în care se află orice produs personal de la Samsung (smartphone, televizor, monitor etc);
 3. Dacă vor fi mai mult de 9 comentarii voi juriza, iar în pole position vor fi cei ce sunt cititori ai site-ului și comentează în mod regulat. Activarea jocului se face pe platforma Origin a EA Games. Am observat că au avut o promoție de acest fel pentru orice monitor achiziționat de la ei în perioada 5 februarie – 30 aprilie. De aici și graba în a oferi codurile, ca în această seară să le și activați.

Mulțumesc și baftă!

Update: Înscrierile s-au încheiat. Primele coduri se duc spre cei ce citesc site-ul în mod frecvent și sunt cititori activi cu sute de comentarii. 

 1. NBA;
 2. Koss1488;
 3. George;
 4. Lucian;
 5. Claudiu – pentru numărul mare de gadgeturi de la Samsung;

+ 4 coduri prin tragere la sorți cu Random.org.

 1. Romeo Cristi;
 2. Andrei D;
 3. Andrei Ionescu;
 4. Silviu Mihai Paicu.

Clipul cu tragerea la sorți îl veți găsi în câteva momente pe site.

Codurile au fost trimise pe mail. Vă mulțumesc tuturor de participare. 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.