Smartphone

AICI afli cum poți câștiga un router ASUS din categoria premium. Ne-ar ajuta un vot pentru Gadget.ro. Trebuie doar să completezi formularul de participare;

Allview P6 Energy este smartphone-ul dual-sim cu baterie de 5000 mAh. Darius Pană îl testează și cât de curând urmează a publica o recenzie completă pe site. 

Visual Fan ne permite să punem telefonul testat și la concurs. Regulamentul este simplu, așa cum cred că v-am obișnuit.

1. Perioada de desfășurare – 22 martie – 5 aprilie 2015;

2. Postați un comentariu la acest articol în care să notați 2 – 3 elemente care vă atrag în mod deosebit la Allview P6 Energy. Toate specificațiile acestui smartphone le găsiți pe Allview.ro. La sfârșit vă rog să vă notați numele și prenumele.

3. Tragerea la sorți se desfășoară pe 6 aprilie 2015.

Multă baftă!

Update: A castigat Turlica Emanuel cu comentariul nr. 806. Tragerea la sorti este in procesare pe YouTube. 

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.