Retelistica

Mâine la 12.00 se încheie sesiunea de votare în Blogwars. Ultimul update din campanie arată că sunt peste 5400 de voturi, iar procentele sunt de 51.5% vs 48.5%. Lupta s-a strâns de la 61% la 39% în urmă cu 7 zile. Oficial nu s-a specificat cine se află în frunte, mâine după-amiază se precizează clar. 

Recenzia noastră pentru ASUS RT-AC87U;

Avem nevoie de ajutorul vostru pe ultima sută de metri. 

Un vot un share, un RT pe twitter sau +1 pe Google Plus ar face ca vestea să meargă mai departe și astfel să adunăm un plus de voturi. Aveți șansa să câștigați router-ul menționat, unul dintre cele mai performante la momentul actual în secțiunea consumer. Sunt sigur că o parte dintre voi ne-ați votat nu neapărat pentru premiu ci pentru că ne citiți zi de zi. Avem o comunitate de care suntem mândri.

Trebuie doar să completați chestionarul Blogwars.

Vă mulțumim.

Categorii: retelistica
Tag-uri: blogwars

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.