Smartphone

iHunt X200 este smartphone-ul ce intră la concurs în perioada imediat următoare, iar regulile sunt destul de simple. 

  1. Perioada de desfășurare – 29 februarie – 10 martie 2016;
  2. Postați un comentariu la acest articol în care să specificați ce smartphone comercializat de iHunt în platforma eMAG Marketplace ați cumpăra la momentul actual și două motive pentru care v-ați oprit asupra respectivului produs.
  3. La sfârșitul comentariului vă rugăm să folosiți numele și prenumele.
  4. Tragerea la sorți urmează a fi făcută pe 11 martie.

Mult succes!

Mai multe detalii legate de iHunt X200 găsiți în review-ul făcut de către Darius Pană. Are un display de 5 inch cu rezoluție HD, panel IPS, procesor MediaTek quad-core, 2 GB RAM, Android 5.1 Lollipop, cameră de 13 Megapixeli, frontală de 5 Megapixeli, baterie de 3500 mAh și un design atipic.

Update: A cîștigat Tincău Valentin cu comentariul nr. 34. Detalii în materialul video. 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.