Smartphone

eMAG și Karbonn au avut disponibilitatea spre a ne oferi Tecmobile Titan 600 la review, dar și spre a face obiectul unui concurs. Mai jos găsiți și regulile de desfășurare.

1. Perioada de desfășurare între 5 august 2014 și 19 august 2014;

2. Trebuie să postați un comentariu în care să alegeți un smartphone Karbonn care vă place în mod deosebit, din smartphone-urile listate în oferta eMAG. Menționați 2 motive pentru care ați ales respectivul telefon mobil. La sfârșit de comentariu vă rog să vă notați numele și prenumele.

3. Tragerea la sorți se face pe 20 august 2014.

Ca idee, puteți urmări Karbonn Mobile pe pagina sa de Facebook. Nu este o regulă să le dați like, dar mă gândesc că s-ar putea să vă intereseze. Acolo sunt prezentate cele mai noi oferte și telefoane.

Mult succes.

Miro-Raluca-314

Update: Am făcut tragerea la sorți. Întreagă listă a participanților o găsiți aici. Au fost 350 de comentarii valide. Am făcut tragerea la sorți cu Random.org, iar nr. 314 / Miro Raluca s-a ales cu un Tecmobile Titan 600. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.