Software

În ultimele zile a sosit la review și Orange Rono, unul dintre cele mai interesante telefoane cu tehnologia 4G. Mă refer, în principal, la raportul preț / specificații. Smartphone-ul este produs de către ZTE și rulează Android 4.4.2 KitKat cu o interfață grafică concepută de către Orange.

1. Orange Rono cu 4.4.2 KitKat și launcher-ul Orange;

2. Orange Rono cu 4.4.2 KitKat și launcher-ul Google Now;

Care sunt condițiile spre a instala launcher-ul Google Now pe un telefon Android?

Trebuie ca telefonul să ruleze cel puțin Android 4.1 Jelly Bean sau orice altă versiune de software superioară. Alături de launcher sosește și serviciul Google Now ce oferă informații personalizate legate de locație, vreme, preia date din Google Calendar etc. Se mai adaugă și Google Search cu căutarea vocală.

Nu sunt prea multe de spus, capturile de ecran vorbesc de la sine. Ai parte de experiența unui smartphone Nexus sau GPE pe orice telefon ce dispune de la 4.1 Jelly Bean în sus. Este o alternativă fezabilă la launcher-ele incluse by default, dar și la aplicațiile dedicate în stilul Nova Launcher, Apex etc.

Mai multe detalii despre launcher-ul Google Now:

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.