Diverse

DreamHack a ajuns la ediția a treia și este una dintre cele mai importante competiții de gaming din țara noastră. Poți participa și din calitatea de spectator. Sunt multe companii locale care vin cu standuri în cadrul DreamHack și poți lua pulsul pentru cele mai noi tehnologii.

Evenimentul are loc pe 26 – 27 aprilie, la Sala Polivalentă din București. Kingston are un stand dedicat în cadrul DreamHack. Se numește HyperX și în cadrul său poți intra în contact cu echipe cunoscute pentru rezultatele la nivel internațional: Alliance, Cloud 9 HyperX, NaVi, SK Gaming, TeamLiquid.

DreamHack București este cel mai bun loc pentru a lua legătura cu pasionații de jocuri din Romania”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare România și Bulgaria, Kingston Technology. „În fiecare an am primit un feedback pozitiv din partea vizitatorilor de la standul nostru, iar anul acesta vom avea și mai multe activități pentru pasionații de jocuri.”

CONCURS:

1. Kingston ne-a oferit trei invitații pentru DreamHack (26 – 27 aprilie). Cei interesați postează un comentariu mai jos și invitațiile sunt trimise pe mail după principiul: primul venit, primul servit.

Kingston-DataTraveler-HyperX-3.0-USB-Stick-Review-4

2. Pentru cei care merg la DreamHack. Treceți pe la standul Kingston. Faceți poze cu gamerii profesioniști. Postați imaginile într-un album cu tag-ul #HyperXDHB. Veniți cu linkul în rubrica de comentarii, iar cel care are cele mai multe imagini primește un stick DataTraveler HyperX de 64 GB. Comentarii pot fi postate până luni / 28 aprilie, iar marți pleacă stick-ul Kingston către câștigător.

Categorii: concursuri

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.