Diverse

eMAG a pregătit o mare supriză de Black Friday 2013 și împreună cu ei organizăm un concurs rapid care are perioada de durată extrem de scurtă, o singură zi.

Câteva detalii:

Perioada – 21 noiembrie până la 23.50 și mai pe scurt, astăzi până în miez de noapte;

Premiu – voucher la eMAG de 1000 lei ce poate fi utilizat între 23 noiembrie și 31 decembrie 2013, adică de sâmbătă până la final de an.

Cum te înscrii la concurs? 

Postezi un comentariu la acest articol în care ne spui care crezi tu că va fi marea supriză pregătită de eMAG pentru ediția pe 2013 a Black Friday. Tragerea la sorți se face după 00.00 dintre cei care au ghicit răspunsul corect prin intermediul Random.org.

Sunt luate în calcul comentariile postate de pe adrese de mail și la finalul comentariului vă notați numele și prenumele.

Spor la ghicit supriza eMAG!

Pont: Nu știu ce a pregătit eMAG, dar mi s-a spus că poate fi orice, absolut orice, de la reduceri la diverse produse până acolo unde vi se oprește imaginația!

Update 1 : Am primit o precizare pe mail si intrebarea ar fi:

“eMAG a anunţat că va lansa o nouă categorie de produse, cu scopul de a dărâma un alt mit din lumea online-ului. Ce noi produse credeţi că vor intra în ofertă?”

Update 2: Înscrierile pentru concurs s-au încheiat la 23.55. Marea supriză era legată de intrarea eMAG în comerțul cu autoturisme. Toate detaliile în comunicatul de presă.

Update 3: Am făcut tragerea la sorți. A câștigat Cristian Lungu / nr. 199 pe care-l voi contacta spre a-i trimite voucherul de 1000 de lei de la eMAG. Vă mulțumesc tuturor pentru participare. Urmează să postez și clipul video cu tragerea la sorți făcută cu Random.org.

Clipul video este în procesare pe YouTube:

Premieră de Black Friday în comerțul online din România:

eMAG scoate la vânzare 63 de autoturisme Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai și Mercedes-Benz în valoare totală de 1 milion de euro

 

  • Reduceri exclusiv pentru clienții eMAG, în categoria auto:

–  peste 1.800 de euro pentru Dacia

– peste 8.800 de euro pentru Ford

– peste 12.000 de euro pentru Mercedes-Benz

– peste 4.000 de euro la Mitsubishi

Bucureşti, 22 noiembrie 2013 –  eMAG lansează de Black Friday la vânzare, în premieră pentru comerțul online din România, 63 de autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai și Mercedes-Benz în valoare totală de 1 milion de euro.

„Acum câțiva ani am declarat că vom vinde pe eMAG chiar și mașini. La vremea aceea, a părut o declarație poate prea îndrăzneață, dar iată că această zi a sosit. Este o zi istorică pentru întreaga piață de comerț online, întrucât pe eMAG sunt listate primele autoturisme care vor fi vândute online în Romania”, declară Iulian Stanciu, Director General eMAG.

eMAG stabilește această premieră alături de doi parteneri din industria auto. Clienții eMAG pot cumpăra modelul Dacia Logan 1.2 16V benzină, echipare Laureate cu sistem de navigație și cruise control la prețul de 7.999 de euro, Ford Focus 1.0 EcoBoost Trend cu pachet de iarnă la 10.999 de euro sau Mercedes–Benz Clasa E 220 CDI Avantgarde la 39.999 de euro. Cea mai mare reducere aplicată modelelor din oferta eMAG este de 12.600 de euro.

Mașina, cumpărată cu un click 

Mecanismul de cumpărare a unui autoturism pe site-ul eMAG poate fi la fel de  simplu ca cel al  unei achiziții obișnuite. Clienții adaugă produsul în coș ca și în cazul oricărui alt produs, rezervandu-l. Pentru rezervare, clienții achita o taxa in valoare de 1.000 de lei, urmand sa fie contactați pentru finalizarea achizitiei de catre un reprezentant al partenerilor eMAG care participă la promoție.

„Vrem să demonstrăm că online este într-adevăr simplu, indiferent de categoria de produse. Autoturismele vor rămâne pe site până la data de 24 noiembrie, întrucât, dacă în ziua de Black Friday decizia de a-și cumpăra un laptop sau un frigider se poate lua în câteva minute, în cazul mașinilor ne așteptăm ca unii clienți să aibă nevoie de mai mult timp de gândire. Le vom oferi, astfel, posibilitatea de a cumpăra un autoturism și în timpul weekend-ului”, explică Iulian Stanciu.

Oferta eMAG de Black Friday

În ziua celor mai mari și mai multe reduceri din an, eMAG include în ofertă peste 250.000 de produse din categorii diverse: de la IT, mobile, foto, produse de îngrijire personală și cosmetice, până la cărţi, jucării, PetShop, produse pentru casă şi grădină.

Numai în această zi, clienții eMAG pot cumpăra tablete cu 100 de lei, frigidere cu 500 de lei, notebook-uri de 900 de lei, iPad-uri cu 1.000 de lei. „Dacă primele oferte ale zilei se epuizează, suntem pregătiți cu al doilea val de stocuri. Avem reduceri spectaculoase inclusiv la produsele premium. De pildă, găsiți doar astăzi televizor Smart 3D la un preț de 6.600 de lei, de la 10.000 de lei”, spune Iulian Stanciu.

În această zi, cărțile vor avea reduceri mari, de până la 90%, iar cei interesați pot cumpăra copiilor Lego cu discount de 40%.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.