Software

Veste bună pentru cei care așteaptă Android 4.4 KitKat pe LG Nexus 4. Știu, știu. De săptămâna trecută ai posibilitatea de a face update manual pentru Nexus 4. Mai simplu să aștepți update via OTA / Over-the-Air.

Are 238 MB și rezolvă unele probleme / bug-uri semnalate anterior. Dintre noutățile aduse de Android 4.4 KitKat pe LG Nexus 4: interfață nouă pentru chat, promite autonomie mai bună, performanță sporită în browsing și rularea aplicațiilor.

Disponibilitatea lui Android 4.4 KitKat pentru LG Nexus 4 se face gradual și de aici unele diferențe. Ar trebui ca astăzi sau mâine să primiți notificarea spre a face acest pas. Pot să completez că dețin un LG Nexus 4 și, momentan, nu a sosit noul software Android.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.