Diverse

eMAG este cel mai mare magazin online din țara noastră, ei au adus conceptul de Black Friday în România și au anunțat oficial că ediția pe 2016 se desfășoară pe 18 noiembrie. Se încadrează în linia de la ultimele 2 ediții, se evită săptămână cu 1 decembrie – ziua națională. 

Declarații oficiale:

Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”,

Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că așa putem să oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de preț și un moment de care să se bucure toată familia”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Sunt cuprinse produse din toate categoriile, de la televizoare și telefoane mobile și până la frigidere, mașini de spălat, cosmetice, articole sportive, produse pentru casă și grădină etc.

La BF-ul eMAG participă și peste 2000 de comercianți din eMAG Marketplace – dublu față de ediția din 2015. Asta și pentru că Marketplace-ul s-a dezvoltat foarte mult.

Așteptați Black Friday-ul cu interes? Ați făcut o listă cu ce vă doriți a prinde la preț redus?

Sfat – verificați prețurile de acum ca să nu aveți o supriză în noiembrie, iar reducerea să nu fie chiar așa spectaculoasă sau chiar deloc.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.