Hardware

Atât Sony, cât şi Microsoft, se pregătesc să lanseze anul acesta noua gamă de console. Nu vor fi schimbări radicale, mici îmbunătăţiri la nivel hardware, software şi estetică, toate pentru o mai bună experienţă de gaming.

Xbox One S se aşteaptă a fi lansată chiar zilele acestea, iar printre principalele diferenţe comparativ cu versiunea actuală regăsim: suport pentru redarea de conţinut 4K şi HDR (High Dynamic Range), spaţiu de stocare de 2 TB, upgrade la nivel de procesor, mai subţire cu aproximativ 40%, iar controller-ul va beneficia de mici modificări.

Se pare că noua consolă va fi comercializată doar pe alb, iar în pachetul de retail va exista şi un stand ce va permite fixarea device-ului pe verticală. Xbox One S ar urma să coste 450 dolari, iar lansarea acestui upgrade nu va afecta prezenţa în piaţă a modelului Xbox One (în cel mai fericit caz poate îl va ieftini pe cel din urmă).

Xbox One S 2

Sursa: fonearena.com

Categorii: consolemicrosoft

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.