Cookoo Watch Arhiva-Gadget Fun

Ceasul Cookoo a luat naştere în vara anului 2012, sub forma unui proiect kickstarter.com. Iniţiatorul şi-a propus să strângă 150.000$ pentru a transforma un concept foarte interesant într-un produs şi putem spune că a reuşit, adunând puţin peste 300.000$ pentru a pune proiectul în practică.

cookoo

Odată finalizat şi prezentat la CES 2013, ceasul a devenit viral în rândul pasionaţilor de gadget-uri. Practic, este un ceas de mână analogic ce se conectează prin bluetooth la iDevice-ul tău şi îţi afişează diverse notificări şi mementouri. Spun iDevice, deoarece momentan nu este disponibil şi pentru Android, însă compania a declarat că acest lucru va fi posibil în curând.

Dacă iDevice-ul tău rulează iOS 5 sau iOS 6+, poţi să te bucuri de facilităţile acestui gadget. Îţi afişează notificări despre apeluri în curs, apeluri ratate, mesaje sau posturi de pe facebook şi mementouri. De asemenea, te anunţă şi dacă iDevice-ul tău este în afara ariei de acoperire sau dacă a rămas fără baterie. Alte două caracteristici ce merită menţionate, reprezintă folosirea butoanelor ceasului pentru a face o poză sau a da un check-in.

Ceasul vine cu o aplicaţie pentru iOS de unde poţi schimba anumite setări şi preferinţe. Este disponibil în mai multe culori şi este rezistent la apă şi şocuri.

Personal, îmi place şi mi-aş achiziţiona unul. Design-ul este pe gustul meu şi caracteristicile sunt bune. Este un gadget în adevăratul sens al cuvântului.

Preţul său este de 129,99$ şi puteţi să-l achiziţionaţi de aici – connectedevice.com.