Smartphone

Am testat Orange Nivo în urmă cu câteva zile. Telefonul este produs de către Coolpad, o companie chineză mai puțin cunoscută pe plan local. Alături de Orange Nivo a sosit în portofoliul operatorului portocaliu și Orange San Remo / produs în colaborare cu Alcatel și va debuta Orange Lumo în perioada următoare.

Coolpad Quattro II 4G s-ar putea să fie smartphone-ul din spatele lui Orange Lumo. Tocmai ce a fost lansat în SUA. Vă dați seama că principalele sale puncte PRO vor fi prețul și specificațiile ce-l încadrează în segmentul mid-range.

Specificațiile lui Coolpad Quattro II 4G anunțat la CES 2013 din Las Vegas:

– display de 4.5 inch cu rezoluție qHD / 540×960 pixeli;

– procesor Qualcomm MSM8930 dual-core la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.1.2 Jelly Bean;

– 4G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– cameră de 5 Megapixeli și frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 1800 mAh.

Am putea spune că Orange Lumo este un Coolpad Quattro II 4G îmbunătățit. Diferențele ar fi senzorul de 8 Megapixeli, baterie de 2100 mAh la Orange Lumo față de 5 Megapixeli și 1800 mAh la Coolpad Quattro II 4G.

Și un hands-on din SUA:

Sursa: DailyMobile.net

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.