Diverse

Până nu de mult site-ul cel.ro a fost administrat de firma Corsar Online Srl deţinută de antreprenorul Tiberiu Pop.

În data de 2 august 2021 societatea a solicitat intrarea în insolvenţă prin intermediul unui dosar înregistrat la Tribunalul Bucureşti. Corsar Online Srl a înregistrat pierderi consecutive în ultimii trei ani, cu un maxim atins în 2020 de 3.5 milioane lei.

În prezent site-ul cel.ro este administrat de firma Brand Design Team Srl, societate cu doi actionari: Tiberiu Pop cu 90% şi Alexandru Victor Morus cu 10%.

Vă mai aduceţi aminte de cazul QuickMobile ? Acum avem ceva similar. În 2018 firma din spatele QuickMobile se declara falimentară şi muta tot business-ul pe o societate nouă. La momentul respectiv a fost un întreg scandal, inclusiv acuze de tentativă de fraudă din partea UniCredit.

Să înţeleg că la noi în România îţi poţi face un business frumuşel ce merge o perioadă, însă după ceva timp începi să strângi datorii, multe datorii. În acel moment îţi iei toată afacerea (active, angajaţi etc.) şi o muţi pe altă societate, iar pe cea veche o bagi în insolvenţă / faliment. Şi uite aşa ca prin magie dispar toate datoriile, iar noul business “creşte” înfloritor.

Sursa: zf.ro

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.