Diverse

Presupun că vă mai aduceţi aminte de nebunia creată în urmă cu ceva timp de jocul Pokemon Go şi de succesul global pe care l-a avut în primele luni de la lansare. Compania care a creat jocul, Niantic, are planuri mari de viitor, iar împreună cu cei de la Portkey Games (divizia de jocuri a Warner Bros), va dezvolta un nou joc de tip realitate augmentată denumit Harry Potter: Wizards Unite.

Gameplay-ul din spatele noului joc va fi similar cu cel existent pe Pokemon Go, urmând ca utilizatorii să descopere surprizele jocului ieşind prin parcuri, mall-uri, şcoli etc. În Harry Potter: Wizards Unite jucătorii se vor transforma în mici vrăjitori şi vor fi nevoiţi să înveţe să facă vrăji, să se lupte cu diverse personaje negative, să protejeze zone strategice sau chiar să se alieze cu alţi utilizatori pentru a-i învinge pe Lord Voldemort, Bellatrix Lestrange şi toţi ceilalţi “băieţi răi”.

Se pare că va exista şi o baghetă magică ce va fi vândută ca accesoriu important în cadrul jocului. Aceasta va fi utilizată ca un controller şi va oferi numeroase avantaje jucătorilor.

Harry Potter: Wizards Unite va fi prezentat oficial în 2018 şi va fi disponibil pe iOS şi Android.

Sursa: nianticlabs.com