Retelistica

În luna mai a acestui an Adrian Diţă a fost numit la şefia Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) şi după ce a făcut puţină “curăţenie” în echipa executivă, acesta şi-a dat demisia pe 20 octombrie în urma presiunilor politice apărute ca reacţie a deciziilor sale de management.

Imediat după această demisie cumva aşteptată, actualul prim-ministru al României, Mihai Tudose, l-a propus drept preşedinte ANCOM pe fostul prim-ministru, Sorin Grindeanu. În urmă cu două zile acesta a fost ales în funcţie de către plenul reunit al Parlamentului. Din cei 387 parlamentari prezenţi, 270 au votat “pentru”, iar “117 împotrivă”.

Sorin Grindeanu va fi preşedinte ANCOM pentru perioada rămasă a mandatului de şase ani început în data de 11 mai 2017 şi va conduce o instituţie care face regulile pe pieţele de comunicaţii şi servicii poştale, pieţe cu o valoare anuală de peste 4 miliarde de euro.

Sursa: ancom.org.ro

Categorii: retelistica

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.