Creste-ti productivitatea mobila cu Tiny Apps pentru Android Software

În urmă cu aproximativ o săptămână am avut plăcerea de a descoperi în forumul XDA o nouă aplicație menită să crească productivitatea mobilă numită Tiny Apps. La acel moment aplicația avea câteva buguri mai serioase așa că am decis să mai aștept. Acum, aplicația a ajuns înr-un punct stabil și m-am gândit să o împărtășesc și cu voi.

Ce este Tiny Apps?

O descriere scurtă ar fi că este o aplicație compusă din mai multe aplicații. Însă aceste aplicații au o abilitate specială, și anume plutesc peste orice altă aplicație și pot fi redimensionate. Aduce a opțiunea Multi Window ce poate fi regăsită pe multe device-uri Samsung, dar este diferită. Știu, e putin confuz până acum, dar voi explica mai bine în rândurile de mai jos. :)

Creste-ti productivitatea mobila cu Tiny Apps pentru Android

Aplicația Tiny Apps este compusă din 12 aplicații (momentan) din categoria celor mai uzuale, ce “plutesc” pe ecran și pot fi folosite simultan pe același ecran sau peste alte aplicații. Cu ce te ajută asta? Păi, te poate ajuta să îți crești productivitatea pe telefonul mobil sau tableta cu Android.

Tot mai mulți preferă să lucreze sau să își continue munca începută la un calculator pe tabletă sau telefonul mobil, însă trecerea dintr-o aplicație în alta poate fi enervantă și consumă timp dacă este efectuată des. Cu Tiny Apps poți avea, de exemplu, o fereastră de notițe peste browser sau aplicația de mail dacă ai nevoie să notezi anumite detalii, sau poți ține un browser deschis peste aplicația Youtube sau Facebook pentru a nu rata vreo secundă din clipul preferat sau vreo bârfă de ultimă oră. Posibilitățile sunt foarte multe și pentru toată lumea. Mai mult, aceste aplicații pot fi minimizate în partea stângă a ecranului atunci când vrei să folosești o altă aplicație pe tot ecranul.

Creste-ti productivitatea mobila cu Tiny Apps pentru Android

Tiny Apps nu are nevoie de root sau alte cerințe speciale și include următoarele aplicații:

 • Notes
 • Audio recorder
 • Paint
 • Web browser
 • Music
 • Apps
 • Stopwatch
 • Video Player
 • Widgets
 • Calculator
 • Filemanager
 • Contacts

Creste-ti productivitatea mobila cu Tiny Apps pentru Android

Menționez că aplicații precum playerul video sau browserul web consumă ceva resurse, mai ales în rularea clipurilor full HD sau a siteurilor mari, deci un hardware capabil este necesar pentru rularea mai multor aplicații de acest fel simultan.

Sunt foarte mulțumit de posibilitățile ce mi le acordă această aplicație și îți recomand să o încerci dacă obișnuiești să lucrezi des pe telefon sau tabletă. Singura “bulină neagră” pe care i-o acord este pentru imposibilitatea de rula și alte aplicații în acest format, dar cine știe ce vom găsi în viitoarele actualizări.

Aplicația o poți descărca gratuit din Play Store făcând click aici. Dacă vrei să urmărești progresul aplicației sau vrei să îi mulțumești dezvoltatorului, wutk3ksHD, o poți face în threadul oficial XDA aici.