GM 4G LTE Diverse

Au fost vremuri nu foarte îndepărtate când General Motors vindea cele mai multe automobile la nivel mondial. În ultimul timp, însă, ei au fost întrecuți de Toyota și se pare chiar de Volkswagen.

GM dorește totuși să rămână cu ceva pe primul loc și astfel anunță cea mai extinsă gamă de mașini pentru 2015 ce oferă conectivitate 4G LTE. Peste 30 de modele auto de la General Motors vor integra această tehnologie începând cu anul în curs. Iar în 2016 absolut toate mașinile produse de GM vor beneficia de ea.

Care sunt beneficiile unui automobil ce oferă conectivitate 4G LTE? Simplu: ai parte direct în mașină de un hotspot Wi-Fi ce oferă viteze de internet mult mai mari decât printr-o conexiune 3G sau și mai rău chiar 2G. O să spuneți că așa ceva se poate obține și prin partajarea de internet de la un smartphone sau tabletă. Da, dar anumite modele de mașini de la GM oferă acces pentru până la 7 dispozitive simultan. Iar asta contează când vrei să ai internet pe două laptopuri, două tablete și trei smartphone-uri, de exemplu. Toate utilizând doar o singură conexiune 4G. Ideal pentru familiile numeroase în călătoriile lungi.

Alte avantaje pe care GM le oferă în mașinile cu conectivitate 4G LTE sunt reprezentate de serviciul OnStar. Printr-un abonament lunar poți obține live cele mai bune informații despre locurile prin care conduci direct de la mașină. Prin parteneriate cu diverse companii, General Motors va oferi chiar și reduceri pentru cazarea la hotel sau parcările cu plată.

Nu numai GM oferă conectivitate 4G LTE pentru mașinile sale, dar momentan produc cele mai multe modele cu această tehnologie integrată și își propun chiar mai multe pentru viitor. Probabil că dorința de a fi pe primul loc, măcar la ceva, nu s-a pierdut.

Sursa : Pcworld.com

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: 4G4G LTEGM

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.