Articolul meu a pornit de aici. Anul trecut cand era un excedent in ceea ce priveste oferta de munca – toata lumea dorea un salariu cat mai mare. Acum cand la ordinea zilei sunt concedierile, nimeni nu isi ma doreste asa ceva ci doar mentinerea actualului serviciu cu orice pret. Lucru logic daca ne uitam cati oameni au fost dati afara si cati vor urma.
           Aproape nimeni nu isi mai permite acum sa critice sistemul, sa se lanseze in acuze si cereri la adresa sefului, patronului. Se pune OSUL la munca fara alte comenturi. Oare nu se putea asa si inainte? Poate astfel nu mai aparea criza economica daca am fi fost mai modesti si mai chibzuiti in cheltuieli.
           Problema in tara noastra este ca in orice nivel, la aproape orice serviciu nu sunt pusi pe liber trantori (nu, nu – astia sunt tinuti la pastrare, sa se recicleze pe bani mai multi in viitor). Asa ca nu iti ramane decat sa speri ca seful, patronul nu te are in vizor sau nu cumva criza sa il forteze pe respectivul sa dea faliment. 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.