Sunt constient de faptul ca, mai mereu, fac exces de videoclipuri dar stiti cum se zice. O imagine face cat o mie de cuvinte dar videoclipul cate cuvinte poate inlocui?
                    Nu cred ca se poate cunoaste raspunsul.
                   Uneori cand citesc blogurile celorlalti ma plictisesc de atatea analize. Unele mai tampite decat altele. Inteleg ca suntem tara in care ne vaitam de orice dar ca sa schimbam ceva nu incercam ( ca in balada aia arhicunoscuta).
              Netul este si o sursa de fun nu numai de manifestare a unor frustrari din viata reala sau din lumea virtuala. De aceea exista multe bloguri cu o latura funny avansata, precum cele de : aici, aici, aici si lista ar fi mai lunga dar le puteti gasi si voi.  

Categorii: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.