gAuto

Nu ştiu de ce, dar personal am o oroare de tot ce înseamnă BMW, poate şi pentru că în trafic am dat de multe ori de şoferi care consideră că toată strada este a lor sau că semnele de circulaţie sunt nişte desene amuzante. Nu vreau să generalizez, dar sunt foarte mulţi conducători auto de BMW cu probleme de atitudine.

De curând, inspectorii RAR (Registrul Auto Român) au găsit în trafic un BMW destul de vechi, unul care din păcate era un adevărat pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic – maşina nu avea discuri de frână pe roţile din spate, acestea erau efectiv demontate.

Autovehiculul a fost reţinut şi scos din trafic, însă conform reprezentanţilor RAR, acest caz nu este singular. În primul semestru din 2022 (ianuarie – iunie) au fost descoperite în trafic peste 2500 de maşini ce prezentau risc iminent de accident. Vorbim de oameni, de români, care efectiv nu conştientizează de riscurile pe care şi le asumă când pleacă la drum cu astfel de vehicule aflate într-o stare tehnică puternic degradată.

Sursa: zf.ro, sursa foto