Smartphone

La sfârşitul anului trecut Corning Inc., liderul pieţei de sticle de protecţie pentru telefoane, a lansat cel mai nou şi mai inovator produs al său – Corning Gorilla Glass Victus 2.

Conform companiei americane, noua sticlă oferă rezistenţă sporită la căzături de până la 2 metri pe suprafeţe dure (ciment, pietre, asfalt etc.), astfel că utilizatorul modern poate sta mult mai liniştit când foloseşte device-ul pe stradă. Compoziţia nouă utilizată în crearea acestei sticle vine cu o rezistenţă îmbunătăţită şi la zgârieturi, iar 22% din aceasta este obţinută din sticlă reciclată (a primit în premieră certificarea Environmental Claim Validation).

Prin intermediul unui comunicat de presă, Corning Inc. a confirmat că seria flagship Samsung Galaxy S23 va fi prima protejată cu cea mai nouă sticlă premium a companiei.

Parteneriatul dintre Samsung şi Corning Inc. este unul de lungă durată, în ultimii ani producătorul sud-coreean implementând în premieră noile variaţii de sticle de protecţie Gorilla Glass (Samsung Galaxy S22 cu Corning Gorilla Glass Victus Plus, Samsung Galaxy S21 cu Corning Gorilla Glass Victus etc.).