Telefoane Mobile

Huawei pregăteşte pentru prima parte a anului viitor două noi smartphone-uri de top: Huawei P40 şi Huawei P40 Pro. Cel din urmă va fi cu siguranţă şi modelul cel mai apreciat, cel de la care utilizatorii vor avea cele mai mari aşteptări.

Cum va arăta oare Huawei P40 Pro ?

Conform ultimelor randări apărute în presa de specialitate, Huawei P40 Pro va dispune în zona frontală de un display curbat şi o cameră selfie tip bulină, în timp ce pe spate va fi avea un ansamblu foto format din 5 senzori dispuşi în formă de L şi încadraţi într-un dreptunghi, flash dual-LED şi (posibil) un laser autofocus.

În acest moment nu prea mai putem vorbi de originalitate, mai toţi producătorii folosind combinaţii similare de design. Dacă se confirmă această estetică, nu putem spune că Huawei P40 Pro este un smartphone urât, ba din contră, însă câteva dintre liniile sale ne duc cu gândul la alte modele.

Posibile specificaţii hardware pentru Huawei P40 Pro:

  • procesor Kirin 990 tip octa-core;
  • minim 8 GB RAM, minim 128 GB spaţiu de stocare;
  • display OLED;
  • 5G dual-mode;
  • cei 5 senzori foto vor fi împărţiţi astfel: 64 Megapixeli Sony IMX686 + 20 Megapixeli ultra-wide + 12 Megapixeli telephoto + cameră macro + 3D ToF.

Huawei P40 Pro ar putea fi lansat oficial în Europa la sfârşitul lunii martie, însă nu ştim sigur ce sistem de operare va avea la bord.

Sursa: targetyoutube.com

Categorii: huawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.