Smartphone

Duminică, 28 aprilie, vă întrebam dacă merită achiziţia smartphone-ului Motorola Edge 40 Neo în varianta sa resigilată.

La momentul respectiv aflam că acesta venea cu „urme fine de utilizare, ambalaj în stare bună, zgârieturi fine ecran, zgârieturi fine spate, zgârieturi fine muchie, accesorii utilizate”, iar diferenţa de preţ dintre el şi versiunea nouă era de aproximativ 500 lei (resigilatul costa 1019.99 lei, în timp ce modelul nou costa 1507.36 lei). Menţionez că ambele beneficiau pe 28 aprilie de ceva cupoane de reduceri.

Articolul s-a bucurat de mare succes, iar un cititor al site-ului nostru a zis că merită să încerce şi a comandat un Motorola Edge 40 Neo resigilat în versiunea PANTONE Caneel Bay (exact cel pe care l-am recomandat). Telefonul a venit în 24 de ore la easybox, iar cititorul a luat astăzi legătura cu noi pentru a ne trimite câteva poze cu device-ul şi cu accesoriile:

Din discuţiile purtate cu el ne-a transmis că telefonul arată aproape impecabil, existând o foarte mică zgărietură într-un colţ, însă în rest nimic de reproşat. Ecranul se prezintă excelent, la fel şi husa (una despre care am aflat că ar fi fabricată în Suedia). După primele ore de butonat, nu a găsit niciun fel de probleme de ordin software, deci ca o concluzie timpurie, Motorola Edge 40 Neo în varianta sa resigilată se prezintă foarte bine.

Mă bucur să văd un astfel de exemplu, unul care ne arată că putem cumpăra cu încredere şi resigilate, mai ales când preţul este bun (până la urmă dacă nu vă plac, le puteţi da fără probleme retur).