În urmă cu câteva zile a fost prezentat Hummer-ul EV de 1000CP din portofoliul GMC. Au prezentat o întreagă galerie de imagini spre a ne oferi o privire de ansamblu asupra liniilor de  design + specificații tehnice pe lângă puterea ce o transmite către cele 4 roți.

Specificații-cheie pentru Hummer EV:

  • de la 0 – 100 km/h în 3 secunde, autonomie de 550 km;
  • 3 motoare electrice (unul în față și 2 în spate, bateriile sunt stocate în podea), încărcarea se face la 800 volți și maxim 350 kW (160 de km de autonomie ar fi obținuți în 10 minute de încărcare, iar o rețea de stații cu acest tip de încărcare ar fi în lucru pe suprafața SUA);
  • tracțiune integrală cu suspensie pneumatică ce oferă până la 40 cm gardă la sol, virează într-un unghi de până la 10 grade și cu roțile spate;
  • pachetul Extreme Off-Road aduce jante de…, 35 inch;
  • bord electronic cu 2 ecrane (1 x 12.3 inch și 1 x 13.4 inch);
  • primele livrări în toamna lui 2021 și prețul de pornire pe la 110.000 dolari(variante mai ieftine cu două motoare și preț de puțin sub 80.000 dolari abia din 2024).

Caroseria oferă modularitate. Poți alege să fie cu benă sau complet închisă, acoperișul poate fi demontat și stocat în portbagajul față. Sunt panouri de protecție pe sub întreaga podea a automobilului. GMC a gândit mașina pentru off-road, dar nu știu câți clienți se vor aventura dincolo de jungla urbană.

Hummer EV sau Tesla Cybertruck?

Sursa: GMC.com

Categorii: gautorecomandari

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.