Opinie

În ultimele luni am folosit 2 abonamente. Abonamentul meu mai vechi este Cosmote Free M de 15 euro / lună cu 250 MB trafic de date, nelimitat la SMS-uri în rețea, 250 SMS-uri naționale, 250 minute naționale și internaționale în Zona 1, nelimitat la minute în rețea și minute în Romtelecom. Al doilea contract l-am făcut cu Digi Mobil, cel de 5 euro cu minute naționale nelimitate și 5 GB trafic de date.

Factura-1

Soția mea avea un abonament mai vechi la Cosmote, de 6 euro (500 minute în rețea, 500 de mesaje în rețea, 60 de minute naționale). A expirat perioada contractuală de 2 ani de zile și le-a spus celor de Cosmote că dorește să-și porteze numărul în rețeaua Digi Mobil. Aici am rămas șocat. Oferta făcută de Cosmote m-a lăsat mască.

I-au oferit abonamentul Cosmote Free L de 31 euro la 4.99 euro pe lună, discount de 26 euro pe lună pe timp de 2 ani de zile. Bineînțeles că a optat pentru oferta asta. Nu a achiziționat și telefon prin loializare. Apropo, omul din call center-ul Cosmote a precizat că au făcut această ofertă pentru că a spus că dorește să se mute la Digi Mobil. Asta ca să stiți ce să le spuneți în dorința de a obține un astfel de contract.

Ce a primit la 4.99 euro?

1 GB trafic de date, NELIMITAT la minute naționale și internaționale în Zona 1, minute în rețea, SMS-uri naționale, SMS-uri în rețea, minute în Romtelecom.

Oferta Cosmote este peste Digi Mobil Optim Nelimitat (abonamentul Digi nu are SMS-uri incluse și aria de acoperire oferită de Cosmote nu se compară cu Digi Mobil, 4G la traficul de date în anumite zone ale țării). Singurul avantaj al Digi Mobil ar fi că are 5 GB internet inclus și că poți achiziționa un smartphone în 3, 6 sau 12 rate.

Factura-2

În rubrica de comentarii putem extinde discuția pe această temă. Ați primit o astfel de ofertă din partea Cosmote?

Categorii: opinie

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.